Alex Pijpers

Managing Partner

Na mijn hbo-studie Small Business & Retail Management en een aantal jaren als leidinggevende gewerkt te hebben bij een van de drukstbezochte supermarkten van Nederland, begon ik in 2010 samen met Stefan een groothandel in levensmiddelen.

Die groeide uit tot het huidige Orange Supplies en draait met een klein team meer dan een miljoen omzet per maand. Een waardevolle leerschool, waarin ik ontdekte vooral graag bezig te zijn met bedrijfsontwikkeling. Dat begon kleinschalig met enkele startups en werd serieus met de doorstart van het lingeriemerk SAPPH.

Bij gezamenlijk ondernemen heb ik alle respect voor de inzet en het doel van de oprichter. Het feit dat een ondernemer externe deelneming overweegt, beschouw ik als teken van professionaliteit en visie. Ik wil graag mijn kwaliteiten inbrengen om samen succesvol te zijn.

Mijn expertise ligt vooral in het vereenvoudigen en efficiënter maken van processen. Mijn focusgebieden zijn de operatie, financiën en administratie. Een waardevolle aanvulling op de deskundigheid van mijn partners, die strategie en bedrijfsmanagement beheersen. Daarbij maken mijn energie en geduld mij tot een prettige collega.

Positiviteit kenmerkt mijn aanpak. Er zijn geen problemen, slechts hordes die we samen moeten nemen. We kijken steeds vooruit en als iets niet werkt, passen we onze werkwijze aan. Altijd in goed overleg, altijd samen en altijd met respect voor de belangen van alle stakeholders.

T. 06 55 30 00 15
E. alex@orbitequity.nl